Searching...
03:05 0

The Lord of the Rings The Battle for Middle Earth İndir Tek Parça Tek Link

middleeath 293x440


2004 te E3 fuarında tanıtılmaya başlandığında Battle middle-earth ün ne olacağı merak konusuydu.Nitekim EA fuarda da oyunun içeriğine katı girmemişti sadece kitaptaki senaryonun değiştirilmeden benzeri şekilde oyunda bulunacağı sözü vermişti.Kullanıcıların merakı oyunun yayınlanması ile bitti.Ama künde herkes aracılığıyla şunca beğenildi.

İki şekilde piyasaya sürülen oyunumuzun DVD versiyonunu sizlerle paylaşıyoruz.Oyun elan ilk açılıştı mükemmel bir demo(filmden sahnelerin olta motoruyla hazırlanmış hali) ile karşılıyor.Demo geçtikten sonra elan oyunun esas ekranında bir hayli sevdiğimiz Yüzüklerin efendisi şarkısıyla karşılıyor bu da tüyleriniz çaltı diken etmeye yeter.


110


Oyundaki seçenekleriniz tipik RTS oyunlarında olduğu gibi Campaign,Skirmish,Training,Multiplayer.Campaign kısmı dü bölüme ayrılıyor âlâ yüz ve nahoş yöre diye istediğinizi seçip oyuna başlıyabiliyorsunuz.Skirmish ise klasik olarak oyunun yapmacık zekası ile savaşacağımız bölüm.Training oyunu bilmeyen ya da yeni başlayanlar için esaslı mutasavver videolarla tek yüzlü yüzlü oyunu öğrenmeye yarıyor.Tabi oyuna başlarken hepimizde Gandalf,Aragorn vb kabil karakterleri rejim duygusu olduğundan sütun yavuz tarafı seçeceğinize eminim.Yüzüklerin efendisi hayranlarının kesin arşivlemek isteyeceği oyunumuzu daha şu denli detaya inmeden sizin tecrübelerinize bırakıyoruz.


211


 


OYUN KURULUMU


1-İndirdiğiniz Rar dosyalarını winrar ile klasöre çıkartın.


2-Çıkarttığınız dosyada rar serisi göreceksiniz en baştakini seçin ve klasöre çıkart deyin.


3-Çıkartma tamamlanınca bir iso dosyası oluşacaktır.Çıkarttığınız rar dosyasındaki hlm-lotr iso dosyasını daemon tools vasıtasıyla sanal diske yerleştirin.



4.Autorun.exe ye basarak kurulumu başlatın.Serial isterse 6EHZ-G8KH-4QQM-TQGH-U5ZK kodunu girin

5.Kurulum sırasında Ea online için register arayüzü çıkacaktır register later a basın sonradan da online oynamak için bir soru soracak buna da hayır diyerek kurulumun bitmesini bekleyin.

6.Kurulum tamamlanınca Sanal diske yerleştirdiğiniz diskte bulunan Hoodlum klasörünün içindeki herşeyi oyunu kurduğunuz yere kopyalayın ve gelen sorusuna kopyala-değiştiri seçin

Oyunumuz hazır.

0 yorum:

Yorum Gönder