Searching...
02:22 0

MotoGP 13 İndir Tek Parça Tek Link

motogp13


Eski zamanlarda olsaydık eğer, hürriyet denince aklımıza ilk olarak, atlar gelecekti. Atların o mahiyet duruşları ve sıvırya engellenmeyen ve dahi acul bir şekilde oradan oraya koşturmaları, bir nevi özgürlük hissinin baştan keşfi olarak karşımıza çıkacaktı. Modernleşme, insanları doğadan olduğu üzere birçok arkadaşından da farımak zorunda bıraktı. bundan sonra Atlar, sadece çiftliklerde veya Western filmlerinde gördüğümüz hayvanlar haline geldi. ancak gelişen uygulayım bilimi ile özgürlük anlayışımızın da değiştiğini söylememiz gerekir. daha çok sürat ve özgürlük denildiğinde aklımıza motosikletler ve doğal olarak motor yarışları geliyor. Dünyanın en prestijli motosiklet yarışı hepimizin bildiği üzere MotoGP’dir. Bu yarış, Dünyanın değişik yerlerindeki pistlerde gerçekleşir ve izleyicileri heyecana boğar. Formula 1 derece geniş hayranı olmasa da dünya çapında yoğun rabıta gören bu yarışların en ünlü ve muvaffakiyetli yarışçısı Valentino Rossi’dir. Bu incelemede ayırt ettiğiniz üzere MotoGP 2013’ü anlatacağım. Rossi ile kozlarımızı paylaşmanın vakti geldi çünkü. MotoGP tarihinin en seri yarışçısı biz olacağız. MotoGP serisine 2012 yılında meyan verilmişti.


Bu yıl ise içerisinde PC’nin bile bulunduğu 4 ayrı platforma yönelik yeni bir düzen piyasaya sunuldu. Milestone tarafından geliştirilen bu motor yarışı simülasyonunu single player ve multi player olarak oynanabilen modlara sahip. Single player bölümünde, lacerem çoğu yarışma oyununda olduğu kabilinden Kariyer kısmı, en öte mevsim geçirilen bölümlerin başında geliyor. sair alt modlarda ise; dünya Şampiyonası, Zamana ön Yarış, Grand Prix kabil farklı özellikte yarışlar var. Multiplayer modu oyunun en şen kısmını oluşturuyor. zira insanlara karşı aldatmak bilgisayarlara zıt oynamaktan her dönem henüz iyidir. Oyunun kariyer moduna biraz henüz yakından bakalım. Kariyerimizle ilişkin ne varsa bir kendimize ilişik karavanın içerisinde bulunuyor tam Dirt oyunlarında olduğu gibi. Katılacağımız yarışlar ne dakika yahut nerede kabil bilgiler bu karavanın içerisindeki dizüstü bilgisayar bilgisayarımızda ya da panoda bulunuyor. motosiklet yarışları konusunda yeni bir başlangıç tamir etmek için bu kesim az çok ideal, zira koşun mantığı kolaydan zora şeklinde ayarlanmış durumda. Yani çaylak bir müsabık olarak başladığınızdan, rakipleriniz bile buna seviyeye bakarak karşınıza geliyor.


Kazanılan yarışlar sonrası ise rakiplerin kalitesi giderek artıyor. Oyunda sınama puanı uygulaması var. Kazanılan yarışlar size sınama puanı olarak dönüyor ve karşılığında yeni motorlar ya da ekipmanlar alınabiliyor. Son olarak oynanışla ve grafiklere değinelim. Öncelikle motosiklet yarışlarının bir zaman henüz özen talip ve oyuncuyu mütemadi diken üstünde markajcı bir yapısı olduğunu bilmemiz gerekli. Yapılacak en bayağı günah bile, yarışta geriye düşmemizi sağlayacak kazalara saik olabilir. lacerem müşkül dereceleri tecrübeye göre ayarlanabilir durumda. giriş için hasar mekanizmasını ve güçlük derecesini azıcık henüz zir seviyelerde benimsemek onat olacaktır. Oyuna alıştıkça sentetik zekâ seviyesi ilkin tutulmak gibi birçok ayarı değiştirebilir ve elan dayanıklı yarışları yeğleme edebilirsiniz. çizge dair da entrika bayağı okunabilen olmayı başarmış durumda. Pistler ve motorların modellemeleri son kademe kaliteli. Oyun, çizge kalitesi açısından da ortalama üstü kabul edilebilir. Kısacası, 2012’de çatlak verilmiş MotoGP serisi kaldığı yerden gelişerek devam ediyor. şayet motosiklet yarışlarındaki heyecana, sürücü gözünden şahit tutulmak isterseniz bu kumar tam size göre.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


İşletim Sistemi: Windows ® XP ™ SP2, Windows ® Vista ™, Windows ® 7, Windows ® 8
İşlemci: Intel ™ 2.4Ghz veya benzeri
Ram: 1 GB
Ekran Kartı: NVIDIA ® GeForce 7600, AMD ® ??Radeon ™ HD 3870 veya daha yüksek (bu Pixel Shader 3.0 yönetmek mümkün olmalıdır) ekran belleği en az 512 MB ile.
Sabit Disk: 7 GB Boş Alan


İNDİRME LİNKİ : TEK PARÇA İNDİR


 



 


motogp13 1 680x382



MotoGP 13 İndir Tek Parça Tek Link

0 yorum:

Yorum Gönder