Searching...
02:47 0

Guitar Hero World Tour İndir Tek Parça Tek Link

guitarheroworldtoury 293x440


Gitarın en enteresan parçası sapında durum alıyor. Tasarımcılar bunu beş altı esrarlı bir biçimde sliding mechanism niteleyerek adlandırıyor. beş mülevven tuş altında dokunmaya henüz duyar olan pasaj da var. Onlara basarken ayrımsız zamanda sliding (kaydırma) yaparsanız tonların yüksekliğini değiştirebiliyorsunuz.Böylece whammy amerikan bar olmadan de bir whammy sesi çıkarabilirisiniz.


Gitarın üzerinde meful tekmil bu yeniliklere rağmen tabl iyi henüz kontak çekici. Kablosuz bir sisteme ehil tabl takımında üç davul, dü zil ve bir pedal bulunuyor. Davullar Rock Band’e için henüz sessiz. Sesleri henüz mebzul vuruşlardan gelen tonlamalarla alıyorsunuz.


Rock Band’de olduğu üzere Guitar Hero’da da kendi müzisyeninizi silbaştan yaratabiliyorsunuz. Oyunun başlangıcında yalnızca cinsiyetinizi ve tüydürmek istediğiniz çalgı türünü belirliyorsunuz. beş altı ilerledikten sonra karakteriniz ile o denli geniş oynayabiliyorsunuz ki tam bir baht yaratabiliyorsunuz. Kirpiklerinizin sayısını veya kolunuzdaki dövmeleri üstelik belirleyebiliyorsunuz. ayrımsız zamanda enstrümanlarınızı da değiştirebiliyorsunuz.


Oyunda henüz ilkin açılan ülkü yüzünden Gibson’un enstrümanlarını bulmanız maatteessüf olası değil. fakat bu sayede gitarınızdaki her noktayla oynayabilirsiniz. Dvul ve mikrofon seçenekleriyse artık o derece zengin değil. Buna mukabil emniyetli olun rüya grubunuzu oluşturabileceksiniz.


Metallica’nın, Foo Fighters’ın ve Linkin Park’ın şarkılarını imdi gözleriniz tutuk çalabilirsiniz. artık bir besteci olmanın zamanı geldi. Oyunda kendi müziğinizi peyda etmek için nispeten detaylı ve bir aşırı ayrıntıyı size sunan GWHT mevcut.


Örneğin davulunuz ile mamul hazır bir birçok ritm seçerek yalnızca gitarınıza odaklanabilirsiniz. Klasik Rock’tan Hard Metal’e kadar her hangi bir türü çalabilirsiniz. editör ile de sizin yerinize çalmanız müstelzim notalar hazırlanıyor.


Kendinize henüz bunca güveniyorsanız GH Mix modunu kullanarak akorları düzeltebilir ve sil baştan kendi şarkılarınızı oluşturabilirsiniz. Bu modu oyuncuların çoğunun kullanmayacağı oran ediliyor fakat bir birçok nüfus dahi kullansa böylelikle ortaya herkesin yararlanabileceği çok aldatıcı şarkılar çıkabilir. çünkü eğer isterseniz yaratacağınız şarkıları vesair oyuncularla paylaşabilirsiniz. Bunun yanı sıra her şarkıya oy vererek, pop bir müzik listesinin ortaya çıkmasına muavenet da edebileceksiniz.


Bu derece bunca yenilik ve değişimle GWHT’nin sadece bir desise olarak kalmayabileceği korkutucu.


Kariyeriniz boyunca dünyanın bir aşkın mesabesinde konser verebileceksiniz. Şarkıların seçimi ve güçlük dereceleri değişkenlik gösteriyor. Onları her çağ değiştirebilirsiniz. söz gelişi Rebel Yell ünlü Bill Idol şarkısını rahatsızlık derecede çaldıktan sonra Foo Fighters’ın Everlong’unu bir süre çalamayabilirsiniz. fakat güçlük derecesini düşürdükten sonra çalmayı bir henüz deneyebilirsiniz. Yeni başlayanların bu noktada beginner olarak oyuna devam etmesi daha munis olacaktır. Setlis yekûn 85 şarkı içeriyor.


Oyunun biçiminde bile birtakım değişikliklere gidilmiş. fazladan bonuslar alabilmek ve dünyalık kazanabilmek için daha çok hiç olanak kariyer değil. örneğin fasıla saf çıktığının yerler sayesinde de mangır kazanabilirsiniz.


Offline yaptığınız her şeyi kıl payı online olarak da yapabilirisniz. Yeni online modunda arkadaşlarınızın nerede olduğu farketmeksizin onlarla beraber bir küme oluşturup cihan turuna çıkabilirisiniz. Battle of the Bands modundaysa online olarak diğer gruplarla rekabet yaşayabilirisniz.


Bunun dışında çocuklara özel bir modda oyunda dünya alıyor. Tasarımcılar bu mod ile koordinasyonu henüz öğrenememiş çocuklara ve yaşlılara hiatp etmeyi hedefliyorlar. Burada gitar, sadece dizgilere basılarak çalınabilecek. renkli tuşları baştan sona kaçırmak kabil olabilecek.


Şimdiye denli anlatılanlardan ve yapımcıların sunduklarından muhtemelen az çok pop olacak bir künde bizi bekliyor. fakat bu noktada en şunca merak edilen madde bu oyunun aksesuarlarıyla fiyatının ne kadar olacağı.



 


indir


OYUN HİLELERİ


Ana menüden ‘Options’ı açıp ‘Cheats’e gidin. Daha sonra ‘Enter New Cheat’i seçin ve aşağıda verilen tuşlara basın. İşlemleri doğru yaptıysanız bir onay efekti duyacaksınız.


K – Kırmızı

M – Mavi

S – Sarı

Y – Yeşil


Süper hız:

Y, M, K, S(2), K, Y(2).


Performans modu:

S(2), M, K, M, Y, K(2).


Hızlı oyun:

M(2), K, Y, M, S.


Sürekli kayma:

Y(2), K(2), S, K, S, M.


Hava enstrümanları:

K(2), M, S, Y(3), S.


Otomatik tekme (ayak vurma hareketi):

S, Y, K, M(4), K.


Aaron’u açma:

M, K, S(5), Y.


Nick’i açma:

Y, K, M, Y, K, M(2), Y.


Johnny Viper’ı açma:

M, K, M(2), S(3), Y.


Rina’yı açma:

M, K, Y(2), S(3), Y.


Görünmez karakterler:

Y, K, S(3), M(2), Y.


AT&T küre parkı:

S, Y, K(2), Y, M, K, S.


Ateş rengi:

Y, K, Y, M, K(2), S, M.


Mücevher rengi:

M, K(2), Y, K, Y, K, S.


Yıldız rengi:

K(2), S, K, M, K(2), M.


Ateş topu vokal:

K, Y(2), S, M, Y, S, Y.


Hat 6:

Y, K, S, M, K, S, M, Y.



Guitar Hero World Tour İndir Tek Parça Tek Link

0 yorum:

Yorum Gönder