Searching...
05:40 0

The Elder Scrolls V: Skyrim İndir Tek Parça Tek Link

14


Skyrim etkili Kralı öldürüldü. İttifaklar kara tahta iddialarla oturdu.Bu çatışmanın ortasında, öte daha tehlikeli, yıprak bir şenaat uyandırıldı. Ejderhalar Tamriel için sonuç döndü.


25 680x382


Başka bir dünya, özge bir avlu yaşamak. Ne evlendirmek istiyorsanız onu oynayarak hülya edebileceğiniz her çeşitli tab ve, kanunlar hikaye anlatımı, sergüzeşt efsanevi özgürlük gibi henüz önce tek gerçekleştirilmemiş şeyler.

Tüm yeni çizge ve sahne motoru. Skyrim yeni kumar motoru yuvarlanan bulutlar, engebeli dağlar, ordu şehirler, yemyeşil alanlar ve antik zindanları ile ömür için tam bir hayalî cihan getiriyor.

Size oyun. Yüzlerce silah, büyüler ve yetenekler arasından seçim yapın. Yeni bir seciye sistemi, istediğiniz herhangi bir şekilde aldatmak ve eylemler vasıtasıyla kendinizi tarif etmek için destur verir.


35 680x382

Bitmeyen entrika kavramı her ne denli kimi oyuncular için ağırcanlı gibi gözükse de Howard, Radiant işlev sisteminin oyundaki en iktidarlı öğelerden bir tanesine avane olduğunu belirtiyor: çevresel hikaye anlatımı. Skyrim üzerine sağlam mebzul gizemin bulunduğuna uyanıklık çeken Howard bu dünyayı keşfettikçe esrarengiz parçaları birleştirebileceğinizi söylüyor. kol bu özelliği Fallout 3′ü geliştirirken bulmuş.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


İşletim Sistemi: Windows XP / Win 7 / Win 8
İşlemci: 2.0 GHz hızında çift çekirdekli işlemci
Ram: 2 GB
Ekran Kartı: 512 MB DirectX 9 destekli ekran kartı
Boş Alan: 6 GB


Oyun boyutu :5,12 Gb


Part Sayısı : Tek Part


İNDİRME LİNKİ : TEK PARÇA İNDİR


 


 



 



The Elder Scrolls V: Skyrim İndir Tek Parça Tek Link

0 yorum:

Yorum Gönder