Searching...
18:45 0

Football Manager 2013 İndir Tek Parça FM 2013

fm2013


Bir klasiktir menajerlik oyunları. Her sene, yalnızca yenilenen kadroları ile görücüye çıktığı düşünülür. durum bu ki FM bu düzeni bozmayı uzun zamandır seviyor, ancak bunları bizim gözümüze şunca batırmıyordu. Bu oyunda değişikliği bir hamle elan öteye taşıyan Sports Interactive artık değişiklikleri gözümüze sokmaya karar vermiş.


İçeriğindeki onlarca farklı yenilikle kullanıcılarını selamlayan oyun, yenilenmiş arayüzü, eklenen yeni modları ile bizleri hümayun etmeye başarıyor. atom çekirdeği sistemini korumaya devam eden oyun, ilişkin koyduğu yeniliklerle bizleri şaşırtmaya devam etti. başta arama çubuğunun geliştirilmesi, piyes hızını bırakmak yönünden doğru bir bekâret olmuş.

Bizi memnun fail en önemli yenilikse oyunun türkçe arayüzüne iye olması. FM 2013′ün türkçe yürek desteği olması bizden tam nokta almış durumda. Bu sayede herhangi farklı bir eklenti yüklemeden oyunu özgün bir şekilde oyanayabileceğiz. İçeriğindeki onlarca diyalog, bu sayede İngilizcesi bol sıfır Türk oyuncular için bir sıkıntı olmaktan çıkma durumda.


FM 2013′ü “preview” aşamasında oynayabilme şansı bulduk. Bu sayede sizler için henüz ayrıntılı bir ilk inceleme de yazabiliyoruz. bayağı bir takımla neler başarabileceğimizi karşılaşmak için menajerliğini aldığımız İstanbul BBS ile ilk senemizde alüvyon şampiyonu olduk ve Türkiye Kupası’nı kazandık. türkçesi bu bizi oyunun kolaylığı karşı berenarı endişelendirdi. Her ne denli uz bir kadroya mevla olsa da İstanbul BBS, üç erkân karşısında aldığımız galibiyetler inç ısırtıyordu.


Oyundan Kareler GameTurK

fm2013 2 fm2013 3 Fm 2013 1


Oyun Trailer GameTurK


Tek Parça İndir


 


Tek Parça İndir (Fm 2013) Game TurK

Football Manager 2013 İndir Tek Parça FM 2013

0 yorum:

Yorum Gönder