Searching...
03:31 0

Football Manager 2014 Crack

FM 2014 Hepimizin senelerdir zevkle oynadığı bir menajerlik oyunudur. Hatta menajerlik oyunu dendiğinde football manager gelir aklımıza. FM 2012′ye kadar bu oyun çıkmış olduğu gün sorunsuzca kırılıyor, ikimiz de full bir halde oynuyoduk. Lakin bu yıl birazcık karıştı ortalık. Crack yapmakta güçlük çeken reloaded uzun bir aranın peşinden çıkartmıştı cracki. Fakat o da ne? Crack mevzusunda kalbimizi fetheden reloaded, FM 2014 ü cracklemişti fakat hatalı cracklemişti. Futbolcu isimlerinde değişik değişik şeyler yazıyordu. Bir menajerlik oyunundaki en önemli unsurdu oysaki.


Football Manager 2014 008


Bu yayınımızda size sunduğumuz crack ile birlikte bu mesele %100 ortadan kalkacak. Nerden mi biliyoruz? Çünkü bizzat denedik gördük, sorun düzeldi. Bilmiyoruz kim bilir bu yayını yapmak da gecikmişizdir, bu yönden siz kıymetli takipçilerden özür diliyor, isim sorununu çözen sorunsuz crack’i paylaşıyoruz.


Football Manager 2014 Crackfix Nasıl Yapılır?


Dikkat!!! Sitemizdeki kurulum anlatımları yalnız web internet sitemizden yaptığınız indirme dosyaları için geçerlidir. Lütfen başka bir siteden indirdiğiniz bir oyunun kurulumunu bizlere danışmayınız, indirdiğiniz oyunun bizlerden indirilmiş olduğuna güvenli misiniz? Ç zaman gelgelelim iyi mi kuracağımıza:


Çok mütevazı ifade:


1-Oyunu buraya tıklayarak indirin ve kurun.


2- Bu yayından indirdiğiniz cracki rardan çıkartın.


Y-Crack klasörünün içindeki dosyaları kopyalayıp oyunun kurulu olduğu dizine yapıştırın, Kopyala ve Değiştir dedikten sonrasında oyuna girebilirsiniz.


Normal Anlatım:


1-Aşağıdaki linkteki yayınımızdan oyunu indirebilirsiniz.



2-Crack işlemi için bu yayınımızdaki dosyayı indirin.


Y-İndirdiğiniz dosya crackin kendisi değil, sıkıştırılmış “rar” hali. Rarlı dosyayı “winrar” programıyla sağ tıklayarak buraya çıkart deyin.


4-Çıkarttığınız klasöre girin ve oradaki tüm dosyaları kopyalayın.(Klasörünün içindeki dosyaları antivirüs programınız silebilir, aman dikkat)


7-Oyunu kurduğunuz dizini açın “C:Program Files (x86)Football Manager 2014″ ve o kopyalamış olduğunuz dosyaları buraya yapıştırın.


8-Kopyala ve Değiştir seçeneğini seçtikten sonrasında dosyalar kopyalanacaktır. Sonrasında artık oyunumuzu açıp oynayabiliriz, bilgisayarımızın da özellikleri yetiyorsa oyun sorunsuz açılacaktır, bu sebeple biz bu yazıları yazmadan ilkin ve buraya oyunu ilave etmeden ilkin çalışıp çalışmadığını bizzat denetim ettik icon wink


indir



Football Manager 2014 Crack

0 yorum:

Yorum Gönder