Searching...
02:31 0

Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir Tek Parça Tek Link

17


çağcıl Warfare 3′te yeni bir çizge motoru kullanılmıyor, eski oyunlardan da alışık olduğumuz Quake 1 kalıcı çizge motoru, her yeni Call of Duty’de olduğu kadar çağdaş Warfare 3′te de biraz elan geliştirilmiş. Sebebi ise basit; saat kazanmak. Activision yetkilileri, yeni bir grafik motoru geliştirilmesinin aralık kaybına defa açacağını ve bunun da bulunan planları bozacağını argüman etmişti. geri olarak görsel anlamda şu denli yüce beklentiler içine girmememiz gerekiyor. fakat takdim da unutmamak gerekiyor. Infinity Ward ekibinin motorda yaptığı çalışmalar, kesinkes takdiri adalet ediyor. Detaylı, çok ve harabeye camit ortamlar, bayağı uz resmedilmiş. çağcıl Warfare 3′ün, PC ve konsollarda 60 FPS mesabesinde çalışacağını da tekrardan belirtelim.

Seslerde bile sağlam bir tadil bulunmuyor. Patlama ve silah sesleri takkadak vakit kaybetmeden evvel oyundakilerle aynı. İzlediğimiz oynanış videolarında çalan müzikler ise, tıpatıp ezelî oyunlardaki gibi gine bir hayli birinci sınıf duruyor.


28 680x382


Modern Warfare 3, şüphesiz ki bu yılın en aşkın muhtemel FPS oyunlarından bir tanesi. mahsus EA’in Battlefield 3′üyle gireceği mücadelenin sonucu merakla bekleniyor. Battlefield 3′ün münhasıran görsel ve işitsel özellikleri gayet kalburüstü görünürken, modern Warfare 3′ün ise, müteheyyiç senaryo modu ve çoklu düzenci modlarıyla kat plana çıkacağı hesap ediliyor.

Son yıllara baktığımızda Call of Duty, “yılın en mebzul satan FPS oyunu” ünvanını kimselere kaptırmıyor. EA’in Call of Duty’ye rakip olarak geçtiğimiz sene satışa sunduğu Battlefield: bad Company 2 ve Medal of Honor, toplam satım rakamlarında birlikte Black Ops’u geride bırakamadı. öte yandan oynanış listelerinde de yine zirvedeki isim, çoğunlukla kamu Call of Duty oldu.


38 680x382


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
İşlemci: Intel Core 2 Duo E6600 veya AMD Phenom X38750
RAM: 2 GB
Ekran kartı: 256 MB NVIDIA GeForce 8600GT / ATI Radeon X1950
HDD: 16 GB 


indir




Call of Duty: Modern Warfare 3 İndir Tek Parça Tek Link

0 yorum:

Yorum Gönder