Searching...
04:25 0

Citadels İndir Tek Parça Tek Link

13 308x440


yüzyıllara, Kral Arthur’un zamanına gidiyoruz. Kral Arthur’u surların arkasında vâsi çaplı bir kalabalık bekliyor ve onu temizlemek istiyorlar. pekâlâ olaylar ne bu hale geldi? Citadels’in hikaye modunda bize dü opsiyon sunuluyor. İstersek Kral Arthur’un yanı sıra arsa alıyoruz ve onu korumaya uğraşıyoruz, istersek bile ona alın savaşan orduyu yönetiyoruz. Seçimin bize bırakılması gayet güzel. başkaca dü hikaye modu birbirinden ayrı olduğu için ikisini bile bitirebiliyoruz.


24


Oynanış yapısı peşin oynamış olduğumuz izlem oyunlarındaki gibi. İşçiler çıkartıyoruz, askerler yetiştiriyoruz ve yapılar düz yazı ediyoruz. Tabii ki başka strateji oyunlarından ayıran özellikleri bile bulunuyor. Mesela işçilere gidip bir binayı düz yazı etmelerini söylediğinizde bütünü inşaatın başına geçiyor . daha sonra içlerinden birisi gidip ana binadan mebde getiriyor ve inşaata başlıyorlar. Bu, gerçekçiliği yamaç plana süren bir özellik, lakin berenarı ahit kaybı da yaşatmıyor değil.


34 680x425


Askerler istihsal etmek istediğimizde ise onların eğitim gördükleri yerleri inşa ediyoruz ve işçilerimizin bir bölümünü çeri olmaları için eğitime yolluyoruz. güdük bir sürede işi kapıyorlar ve savaşa hazır bir durumda bizim emirlerimizi bekliyorlar. İşçileri ise parayla satın alıyoruz, bu parayı da sayışma merkezinden topladığımız kaynakları vererek alıyoruz. gâh işçiler çıkartamayabiliyoruz, bunun sebebi ise ehliyetli evlerinin olmaması. Evler kurma ederek bu sorununda suhuletle üstesinden gelebilirsiniz, lakin şöyle bir detay ne zaman sevkülceyş oyunu oynarsam gözüme çarpıyor.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


OS: Windows XP (SP2) / Vista / 7 / 8
Processor: 2.5 GHz dual core
Memory: 2 GB RAM
Graphics: 1GB Graphics Memory with Shader 3.0
DirectX: Version 9.0c
Hard Drive: 8 GB boş alan.


Oyun Boyutu :2,11 Gb


Part Sayısı : Tek Part


İNDİRME LİNKİ : TEK PARÇA İNDİR



OYUN KURULUMU


1- İndirdiğiniz klasörde bulunan “.iso” dosyasına çift tıklayın veya daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.


2- Daha sonra bilgisayarım – Sanal Cd’nize çift tıklayın next next dedikten sonra kurulumu başlatın.


Kurulum çok uzun sürmeyecektir. Bittikten sonra hemen oyuna girmeyin, crack yapmamız gerekiyor.


3- Bittikten sonra CRACK atmamız gerekiyor.


4- Crack atmak için sanal diskin üzerine gelin ve aç deyin. Orada “Fairlight” adlı klasördeki “bin” klasörünü olduğu gibi kopyalayınç


5- Kopyaladığınız “bin” klasörünü oyunu kurduğunuz konuma yani “C:\Program Files (x86)\Citadels” konumuna yapıştırın, karşınıza gelen soruya kopyala ve değiştir dedikten sonra oyunumuza girip oynayabiliriz.



Citadels İndir Tek Parça Tek Link

0 yorum:

Yorum Gönder