Searching...
04:14 0

Men of War: Condemned Heroes İndir Tek Parça Tek Link

12


İkinci cihan Savaşı ne denli işlenirse işlensin bir ekipman oyunculardan farklı olarak ben, on paralık bıkmayacağımı düşünüyorum. Devasa kavga makinelerinin, bombalama uçaklarının, askerlerin ellerindeki MG 42’lerin ve panzer savarların kullanılabilme imkanı bana hepsi cezbedici geldi bu zamana kadar. Vakti eskiden Company of Heroes’a asılı olmamın en koskocaman sebebi bu olsa gerek. korkunç bir grafik motoruyla ikinci cihan savaşına dayalı bir sevkülceyş kağşamak benim için kıymetli nimetti. CoH’den sonra mevrut Men of War ise ayrıksı bir kulvardı. güya hakeza en taban çizgiden kebir bir çabucak başlayıp, bitiş çizgisine gelirken nefesi kesilen bir koşucu gibiydi Men of War ama kendine başmaklık özellikleri, strateji oyunlarına getirdiği külfet ve realite bakımından eşsizdi. sonradan dü munzam paketi çıktı ve bu kere elimizde üçüncü ek paket duruyor. Bakalım Savaşın Askerleri bu yol bize neler sunuyor?


Ölmek ya da ölmemek, işte birlik maslahat bu


Men of war: Condemned Heroes Rusya’da mücadele alanına mazi dönüşü olmayan bir yolculuğa sürülen aslen mapus mahkumu askerlerin hikayesini anlatıyor. gerçi buna dayanıklı hikaye inandırmak denilmez amma oyunun temelinde bu var. Bölümlerin başında ve ahir size göreve dair bilgelik veriliyor gayrimakul sapan bir seslendirmeyle o kadar. Hikaye bundan ibaret. Halbuki elinizde sadık olaylara müstenit şiddetli bir hikaye ve karakterlerinde ki agâh ne dramlara şahit olmuş bir dün yatarken Skirmish haritalarından farkı olmayan tenha yabanlık senaryolar kaydetmek pek bile akıl familya değil. Men of War serilerinin sıkıntısı buradan geçiyor aslına bakarsanız. ısın içine azıcık elan duygusallık ve beş altı lügat katabilseler işlerin seyri değişecek lakin bu konuda ne günah ki dayanıklı arzulu değiller. Oyunlarının stratejik yönünü ortaya tayyetmek biricik amaçları sanırım. Neyse daha yazının başından size menfi enerjimi vermeyeyim. elden yoga pozisyonu alalım bakalım. yek bir ritim tutturuyoruz: Oooommm. Güzel. Devam edebiliriz.


23 586x440

Men of War serileri her dakika gerçeklik ve zahmet kısmıyla öne çıktı aslına bakarsanız. Bu oyunda da işler bir önceki oyunlara için farklı değil. asıl yönetimimiz yok. Elimizde belirli çivi harp birimleri var ve bu birimleri kabil olduğunca ruhlu kullanarak oyunun içre bir sonraki Checkpointe ulaşmaya çalışıyoruz. belirli noktalarda size maruz görevleri tamamladıkça temaşa ızdırap devam asker, tank veya hamil zor davet seçenekleriyle ödüllendiriyor. böylelikle savaşın ortasında yok er limitine ulaştın, namevcut bunu üretmen için kez derece motorin geçişsiz falan filan kabil cebrî şeylerle canınızı sıkmıyor. Elinizdeki adamları taş, kağıt, kırpma mantığıyla mikro ve geniş özelliklerini kullanarak yağı saflarını ulaştırmak için kullanacaksınız. yeniden her birimin kendine zatî yetenekleri var. kimisi ünite piyadelere ön etkiliyken, kimisi de zırhlıların canına okuyacak yetenekten.


Bu noktada Men of War serilerinin güzelliği yöre plana çıkıyor, o da askerlerinizin güçsüz askerlerin üzerindeki rastgele bir ekipmanı alıp kullanabilmeleri. Mesela karşınızda eş bir tank sızı köşeye sıkıştırmış, az sonra yer bitti bitecek, öleceksiniz. Bir bakıyorsunuz yerde bir yağı askeri yatıyor ve nispetle da pırıl pırıl bir tanksavar. Oyunun seyri bir anda değişiyor ve on paralık hesapta yokken bir tanksavarınız oluyor. hadi bunları da geçtik diyelim, yine kendi ölen piyadelerinizin üzerinden anti tank mayını evet da bombası alarak savaşın seyrini bir anda kendi lehinize çevirebiliyorsunuz. yağı saflarında bir okkalı makineli tüfek mi buldunuz hoppadak sırtlanıp bir sonraki aşamaya taşıyın. toparlak mu aşırdınız, bundan sonra size dem kusturan makineli yuvasını rahatlıkla patlatabilirsiniz. Bu kadar değişkenlerle Men Of War mücadele alanını devim bilimi tutmayı hayır biliyor.


33 680x425


Condemned Heroes’da tekrar diğer Men Of War oyunlarında olduğu kabilinden kendi askerlerimizi kullanarak kendimizi amaç alabiliyoruz. Her silahın bir menzili ve mermi sayısı var. Bu koşullar oranlama edilerek mermilerin hüküm seviyesi bir hayli adamakıllı hesaplanmış. Düşmana olan mesafeye kapalı olarak attığınız mermilerin etkisi değişiyor.


Görsel olarak Men of War tatmin edici düzeyde. Patlamalar olsun, askerlerin animasyonları, vurulduklarında verilen tepkiler, oba bombası yediklerinde çil yavrusu kabilinden dağılmaları, seken mermiler, patlayan paletler, askerlerin başlarından sakıt kepleri derken savaşı eğlenmek oynamaktan elan şen hale gelebiliyor. çeşni düşman askerlerini vurduğunuzda ya da bir tankı tabütüvan bela patlattığınızda Men Of War: Condemned Heroes müthiş bir doygunluk hissi veriyor. safi müzikler için tıpkısı şeyi söyleyemeyeceğim. Bir önceki incelemem Rayman’den sonra Men of War’un müzikleri teneke gıcırtısından, bir milyon kötü tahtaya bir milyon tırnağın bir milyon kere sürülmesinden değişik değil. yalnız müzikleri kapadım ve kendimi oyunun seslerine bırakmanın aşkın elan lojik olacağına ikna ettim. Müzikler ne derece kötüyse sesleri o denli sağlıklı bu oyunun. doğru bir kavga hissi istiyorsanız nüsha şeyi yapmanızı salık ederim.


Ben münhasıran Bir Kovboyum


Çoklu hileci kısmına bakacak olursak eğer; potansiyeli kullanılırsa mebzul matrak bir çoklu hileci olanağına ehil olacağı kesin. Burada iki mandepsi türümüz var, ikisinde de bayrakları ele geçirip belirli bir süre elimizde tutmaya çalışıyoruz. ana senaryodan değişik olarak burada sebebiyle birim kısıtlamamız var. Yani savaş alanına hangi birimleri indireceğimize tığ hüküm veriyoruz. tenha ısın kör yanı, sunucularda oyunu oynayanları nail olmak su aralar bir zaman sıkıntılı. Tamam, entrika yeni artık ama sadece 40-50 şahıs almak ve bu kişilerin oyunlarına bağlanıp da oyuna duhul süresinin bir hayli uzun vakit aldığına tanık yetişmek hülya kırıklığı yaratıyor.


43 680x425


Sonuç olarak, Men of War: Condemned Heroes 2. dünya savaşını, mebzul asker, doğrudan denetleme ve ölen her askerin üzerini arama seçenekleriyle iletmek isteyenler için nadir kaftan. derin savaşlar ve dilediğiniz askeri yönetme imkanıyla uzun bir dönem geçireceğinizin garantisini verebilirim. ama Company of Heroes tadını arayan ve COH’u birlikte yüküm bulan oyuncuların pek bile seveceği bir katakulli olgunlaşmamış Condemned Heroes. Hikaye anlatımının olmaması, yapmacık zekadaki sorunlar ve oyunun bir araba yüküm olması sevkülceyş elementlerinin getirdiği pozitif puanı götürse de, Men of War: Condemned Heroes, 2. dünya savaşında geçen eylem izlem oyunu arayanlar için dalgalı bir seçenek.


Şöyle bir gelişememiş çekilip oyuna genel olarak baktığınızda her nesne yerli durumunda işliyor gibi görünüyor lakin yoğun majör bir sorunumuz var muazzez okur; yapay zeka… Oyunun iptida kısmında birim çokluğuna duyduğum güvenden dolayı bireysel yönetime asla geçmedim. yalnız baktım ki görevleri gene yine hareket etmek zorunda kalıyorum çünkü askerlerime vur emrini verdiğim hin görüşleri açıkça olduğu halde düşman askerlerinin burunlarının dibine dibine gitmeye çalışıyorlardı her seferinde. Bunu ayrım ettiğimde anladım ki bu kerataları kendi başıma halletmem gerekecek. İkinci sorunda aha burada doğuyor; siz ferdî yönetime geçtiğiniz hengâm kumar sevkülceyş olmaktan çıkıp en az mermiyle en mebzul adamı kesinlikle vururum çabasına dönüyor. zati görevlerinizin bir hayli makro bir kısmı kuytu savaşlarında düşman siperini karşıdan yayılım ateşine tutup yandan kuşatma ve zapt etme olarak işlediğinden kalori tadı enikonu kaçıyor. hesabına bir de yağı suni zekasının sizin adamlarınızın sentetik zekasından henüz güzel olduğunu hesaba katarsak ve görevlerin emniyetsiz uzunlukları da eklenirse, oyuna dair müspet düşünceleriniz ağır bati değişiyor.


Bana kalırsa burada ki kök mesele Men Of War serilerinin elinize yoğun bir tomar âdem verip önemli savaş alanlarında dar patronaj beklemesi. Her birimin baskı bombası atıp silah değiştirebileceği, kendilerini iyileştirebileceği ve mermileri bittiğinden ruzuşeb olarak yağı askerlerinin ölülerinden kurşun aşırmak zorunda kalmaları kabil seçeneklere bakınca iyi bir şeyler olup bittiğini düşünüyor insan. fakat bu derece heybetli bir kıtal ölçeği için bu denli sonsuz dar patronaj olması teoride uz kabilinden görünse bile ne efsus ki uygulamada oyunun temposunu düşürmekten özge bir işe yaramıyor. lakin nanay ben antagonist araklamayı severim, hazine avcılığı benim hoşuma gidiyor diyorsanız size bir lafım yok. rast yerdesiniz.


 


Şeytan bunun neresinde


Şu birimleri ferdî olarak muayene etme işine bile bir tank anımla yeni baştan ilişmek istiyorum ki buradaki istikrarsızlık henüz bir belirli olsun: Elimde yapmacık zekanın arama edebildiği yığınla piyadenin haricinde yalnızca 3 piyadem kalmış. Karşıda ulu bir mahal Nazi askeri. yapmacık zeka saldırıp duruyor amma tenha yaptıkları boşa mermi sıkmak. Bir gıdım ilerleyemiyoruz. Karşıda ise makineli tüfekler mi dersiniz, tank savarlar mı istersiniz, ne ararsanız var. sadece az ilerde paleti patlamış bir tank gözüme çarpıyor. Son bir umu yanına seğirtiyorum. hoppadak paleti tamir yazar içine atlıyorum. Bir askerim makineliye, diğerleri bile top ve direksiyona geçiyorlar. eşya alıyorum ve saldırıyorum. GÜM! Anti tank silahları tankın takkadak canına okuyorlar. yine yüklüyorum oyunu ancak bu sefer tankın kontrolünü kendi elime alıyorum. bir araba yaklaşmadan makineli tüfek tüfeği kendim kullanarak abanıyorum tetiğe. şahsen alarga avlıyorum bütün askerleri. Mermilerin ulaşması için illa ki gidip düşmanın üzerinde tıklamam gerekmiyor. Nasılsa mermiler bir şekilde sekip ulaşıyor düşmana. böylelikle eğer vasıtasız kontrolör seçeneği olmasaydı, bu görevi asla geçemeyeceğimi anlıyorum ve soruyorum? izlem bunun neresinde…


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


İşlemci: Pentium 4 2,66,Athlon 64 3000 +
RAM: 1 GB
HDD:3 GB
Ekran Kartı: GeForce 6600 LE,Radeon X1600


Oyun Boyutu : 1,77 Gb


Part Sayısı : Tek Part


İNDİRME LİNKİ : TEK PARÇA İNDİR



OYUN KURULUMU


1- İndirdiğiniz klasörde bulunan “.iso” dosyasına çift tıklayın veya daemon tools yardımıyla açın. Bu sanal bir DVD ve bu DVD yi açmak için daemon tools lite programına ihtiyacımız var.


2- Daha sonra bilgisayarım – Sanal Cd’nize çift tıklayın sonra next next tıklayarak kurulumu başlatın. Çok uzun sürmeyecektir.



3- Bittikten sonra Update(güncelleme) yapalım.


Update klasöründe bulunan “MoWCH_update_1.0.2.0.exe” ye tıklayın ve next deyin. Kısa sürede bitecektir. Sonrasında aynı klasörde bulunan Crack klasörüne gelelim, oyunun full olması için crack atmamız gerekiyor.


4- Crack klasörünün içerisindeki dosyaları olduğu gibi kopyalayın ve oyunu kurduğunuz konuma yani “C:\Program Files (x86)\1C Company\Men of War. Condemned Heroes” konumuna yapıştırın, karşınıza gelen soruya kopyala ve değiştir dedikten sonra oyunumuza girip oynayabiliriz.



Men of War: Condemned Heroes oynanmaya hazır. Buradaki anlatılanlar bizzat tarafımızca denenmiş olup oyun çalıştığı görüldükten sonra sitemize eklenmiştir, diğer tüm oyunlar gibi.. Yani herhangi bir sorun bulunmamaktadır. Bu konu her zaman günceldir. Gönül rahatlığıyla indirebilirsiniz.



Men of War: Condemned Heroes İndir Tek Parça Tek Link

0 yorum:

Yorum Gönder