Searching...
07:58 0

Age Of Empires 3 indir Tek Parça Tek Link

ageof3 311x440


Strateji türü ortaya çıkmasından itibaren sair türlerle karşılaştırıldığında hep düzen dünyasında sınırları bayağı kemiksiz çizik bir kavram olarak karşımıza çıktı. Bunda türün ortaya koyduğu konu, oynanış kadar tipik özelliklerin geceli gündüzlü bayağı dublör kalıplarda oyunculara sunulmasının da payı büyük. Bu yüzden kaşkariko geliştiricileri için elleme bir sevkülceyş oyunu yükseltmek olabildiğince riskli ve yaş bir süreç. münhasıran az daha doyum noktasına nail bir kitleye sunulacak prodüksiyon yaratıcılığın sınırlarını sonuna kadar zorlayabilecek iddiaya iye olmalı. Bu yüzden son yıllarda piyasada yoktan var edilen izlem yapımlarını parmakla sayabilmek mümkün. Bu çıkmazdan kurtulabilen yapımlar ise çoktan klasikleşmiş olan dizi oyunların devamı oluyor. fakat bunun indinde hayırlı lanse edilen ve birinci sınıf yeni yapımların ise türün oyuncularının tüketim anlayışı içerisinde ikrar görmesi aşkın daha dem alıyor.


Strateji oyuncusu profiline baktığımızda varyasyon beklentilerinin de bu yüzden yeni döl oyunlardan gani serilerin devamı niteliğindeki oyunlar üzerine odaklandığını ziyaret etmek mümkün. örneğin birilerinin çıkıp yoz duyulmamış bir strateji geliştirdiğini açıklaması oyuncularda coşku yaratmasa da Age of Empires III ya da Civilization IV hazırlıyoruz denildiği saat muhteşem dinamit yaratıyor. yayımcı tüm bunların yanında son yıllarda künde sektöründe meydana gelen konsola yöneliş hareketinin de strateji türünü olumsuz yönde etkilediğini düzmek mümkün.


age1 586x440


Oyun sektörü açısından nispeten kaba sayılabilecek bir sonbahar mevsiminde izlem türünün vazgeçilmezleri bile muhtemel yeni versiyonlarıyla klan göstermeye başlıyor. Türün markalaşmış isimlerinin başında mevrut yapımlardan biri olan Age of Empires serisinin 3. yapımı yeniden muhterem Ensemble Studios aracılığıyla geliştirildi ve Microsoft çatısı altında yayınlanıyor. Age of Empires III iddialı basın açıklamaları, ekran görüntüleri, videolar ve son olarak oynanabilir demosuyla ihya süreci boyunca gündemimizi olabildiğince dolu etti. Ve binnetice yapımı tam yorum olarak oynama şansına eriştik. 3 CD’den oluşan yapımın nüsha zamanda tekrar 3 CD’ye zeyil olarak inşaat sürecini anlatan ve içersinde soundtrack ve videolar barındıran 1 DVD, The peş of Empires adlı bir eser ve poster içeren koleksiyonculara zatî bir “collector’s edition” versiyonu da bulunuyor.


age of empires iii 4388 64 586x440


Age of Empires III ile alakalı bilinmesi müstelzim en mühim detay, husus çerçevesinin serinin evveli yapımlarına gereğince daraltılmış olduğu. çekimci serinin genel konseptine sadık kalarak farklı bir temayla oyunculara farklı bir görgü yaşatmayı amaçlıyor. Yapım, geneli itibarıyla kolonyalizm anlayışının yargı sürdüğü, Amerikanın görülmemiş bir dünya olarak keşfedildiği endüstriyel çağın başlangıcındaki yılları laf alıyor. sömürgecilik ve yeni dünyadaki koloniler kavramlarının oyuna eklediği en ilginç özelliklerden ilki “XP&Level” adlı puanlama sistemi. Bu cümle sebebiyle katakulli içerisinde geçirdiğiniz çağ içinde deneyim puanları kazanarak levelimizi yükseltiyoruz. Elde ettiğimiz bu deneyim puanlarını hem kısaca vadede temaşa içersinde, hem bile uzun vadede oyunun genelinde kullanarak değerlendiriyoruz. Bu noktada “Home City” kavramından bahsetmemiz gerekiyor. Yeni yapımda her ırka ait bir hükûmet merkezi bulunuyor. muhtelif ihtiyaçlarınızı başkentinizden koloninize göndermeniz böylece kabil halde getirilmiş. Başkentinizden koloninize gönderebilecekleriniz piyes içerisinde edindiğiniz sınama puanlarına sınırlanmış olarak oyuna girmeden açtığınız ve isteğiniz şekilde özelleştirebildiğiniz sütsüz gurupları yardımıyla belirleniyor. Ekonomik, askeri, stratejik evet da araştırmaya yönelik bu bindi kartlarını elan sonra entrika içerisinde bulunduğumuz çağlara ve temaşa içerisinde edindiğimiz XP döngüsüne nazaran kullanıyoruz. Kartlardan bazıları mandepsi içerisinde bir kere kullanılabilirken, bazen kartları ise sonsuz yönetmek mümkün. Her ırkın başkentinin kendine özgü özellikleri ve mimarisi oyuna yansıtılmaya çalışılmış. Home City bire bir zamanda oyunun menü sisteminin eğin planı olma özelliğini taşıyor. Topladığınız puanlarla Home City levelini artırarak burada kâin binalarınızın görünüşünde de çeşitli değişikliklerde üretmek mümkün. Bunu sutaş şekilde bile açıklayabiliriz; kazandığınız başarılar ve kaydettiğiniz ilerlemeler çoğaldıkça başkentinizin nüfuzu ve gücü de artıyor.


SİSTEM GEREKSİNİMLERİ


 İşletim Sistemi: Windows XP
İşlemci: 1.4 Ghz
RAM: 256 MB
HDD: 2 GB Alanı
Ekran kartı: 64 MB T&L Destekli


 İNDİRME LİNKİ : TEK PARÇA İNDİR


 



OYUN HİLELERİ


Oyun sırasında “Enter“a basın ve aşağıdaki kodları girin:


X marks the spot – Haritayı açar

Medium Rare Please – 10,000 yiyecek verir

Give me liberty or give me coin – 10,000 altın verir

Nova & Orion – 10,000 XP verir

A recent study indicated that 100% of herdables are obese – Haritadaki tüm hayvanları şişmanlatır

Speed always wins – Toplama ve yapım oranını hızlandırır

tuck tuck tuck – Monster truck verir

this is too hard – Bölümü kazanma



Age Of Empires 3 indir Tek Parça Tek Link

0 yorum:

Yorum Gönder