Searching...
19:30 0

TrackMania Canyon İndir Tek Parça


trackmania canyon TrackMania Canyon


Şimdiye kadar görmüş olduğunuz bütün araba yarışlarını tamamen unutun ve çok daha iyi bir deneyime ortak olmak için TrackMania Canyon oyunumuzu indirin! Zorlu yollar ve pistlerde geçecek olan kanyonyarışlarına ortak olacağınız oyunumuzda eşsiz bir sistem sizlerle…


TrackMania Canyon oyunumuzda sizleri kendine hayran bırakacak zorlu yarışları ile farklı bir yarışa ortak olacağınız oyunumuzla birlikte harika bir sistemi sunacak. Gelişmiş grafikler, oyun motoru ve ses efektleri ile sizleri daha önce görmediğiniz bir sistemle sizlerle birlikte!


TrackMania Canyon oyunumuz sizlerin karşısına hem çoklu oyuncu modu hem de online modu ile sizleri kendisine hayran bırakacak olan oyunumuz ile bütün marka arabalar sizleri bekliyor.


Oyunumuzda öncelikle kendinize bir araba seçmekle işe başlayacaksınız. Bu arabayı iyi seçmeniz gerekiyor çünkü oyunda olan bütün arabaların farklı özellikleri olacak. Kiminin yol tutuşu çok iyi olacak kiminin hızlanma süresi çok kısa olacak. Siz kendinizde eksiklik hissettiğiniz konuda bir seçim yapmalı ve ona göre bir yol izlemeniz gerekecek. Arabanızı seçtikten sonra karakterinizi seçeceksiniz ve hemen ardından yollara çıkacaksınız.


TrackMania Canyon oyunumuz gerçek hız tutkunlarının ve harika bir sistemin parçası olmak isteyenlerin buluşma noktası olmak isteyenlerin buluşma noktası… Eğer sizde bu dünyada var olmak istiyorsanız gerçek bir sistem sizleri bekliyor…



TrackMania Canyon İndir Tek Parça

0 yorum:

Yorum Gönder