Searching...
13:07 0

Temple Run 2 İnceleme


Temple run 1.Oyununun Googleplay’de büyük bir hayran kitlesinin oluşması ve artık turnuvalar yapılır duruma gelmesinin ardından Imangi Studios firması oyunun 2.Serisi olan Temple run 2′yi çıkardı.


Boş zaman geçirmek veya eğlenceli işler üzerinden uğraşmak isteyenlerin ilk adresi durumuna gelmesinin tabikide oyunun kalitesinin ve oynanabilirliğinin payı büyük.

Hem hassasiyet hemde denge kuramını birleştiren bu oyunun 2.Oyununda’da benzer fonksiyonları görmek mümkün, Grafik açısından kendisini Temple Run: Brave’de ispatlamış bu oyunun yeni versiyonunda ise grafikler yine ilgi çekici Orman, gökyüzü, şelale, ve tüneller yeni oyununda gerçekten zorlu etaplar bizleri bekliyor.


2

Oyunun kendi mağazasından alacağınız geliştirmelerle hem karekterinizi değiştirebiliyorsunuz hemde karekterinizin işini kolaylaştıracak ekipmanları elde edebiliyorsunuz tabiki bunların bir bedeli var o bedel ise oyun içerisinde kazanmış olduğunuz altınlar ne kadar altın toplarsanız alışveriş menüsünden işinize yarayacak ekipmanları almanız mümkün.

Ayrıca peşinizde koşan yaratıklarında sayısı teke indirilmiş fakat sanki 3′ünün birleştirilmiş hali gibi büyük bir canavara karşı yarışıyorsunuz.


Artıları:


  • Daha gelişmiş bölümler

  • Yeni karakterler.

Eksileri:


  • Her bölümün hassasiyetli olması.

  • Önceki oyuna göre çok zor olması.

  • Menülerin ve diger oyunun grafiklerinin kötü olması.

Oyuncum İnceleme Puanı:


8.0 / İyi



Temple Run 2 İnceleme

0 yorum:

Yorum Gönder