Searching...
08:54 0

Pro Evolution Soccer 2012 - Full indir - Download - Yükle

pes2012kpk


Konami’nin yıllardır Electronic Arts ile kıyasıya bir rekabet içerisinde olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu rekabet dönem dönem çizginin bir diğer tarafına kayıyor bu da bilinen bir gerçek. Son dönemlerde oyunların aldıkları yorumlara bakılırsa, Konami bu rekabette Electronic Arts’a gittikçe yaklaşıyor gibi görünüyor.


PES serisi, yeni nesil konsollarla birlikte oynanışta her yıl getirdiği yeniliklerle, daha gerçekçi bir futbol deneyimi sunmayı deniyor. Bu yıl yüz animasyonlarında ve oynanışta yapılan geliştirmelerle, aslına bakarsanız oldukça gerçekçi de görünüyor.


Kendi adıma konuşmam gerekirse PES serisinden yeni nesil konsollarla birlikte hiçbir zaman zevk alamadım. Fakat Konami’nin her yıl yaptığı geliştirmeleri ve getirdiği yenilikleri de görmezden gelemem.


Şampiyonlar Ligi’ne hoş geldiniz


Öncelikle oyun modlarına değinelim istiyorum. PES 2012′de hazırlık maçları, Football Life, ayar menüsü, online oyun modları, PES topluluğu sayfası gibi öğelerden oluşan bol seçenekli bir menü karşımıza çıkıyor. Become a Legend modu da yerli yerinde duruyor.


Kupa ve ligler hazırlayarak oynayabileceğimiz bir seçenek de var. Bu sayede yapay zekaya karşı liglerde mücadele edebiliyor ya da arkadaşlarınızla kendi aranızda kupalar düzenleyebiliyorsunuz.


Nihayet PES 2012 sevenleri ile buluştu… Adından sık sık bahsettiren oyunumuz sonunda oyun dünyasına kapılarını açtı ve sevenlerini beklemeye başladı. Pro Evolution Soccer tamamen yenilenmiş ve geliştirilmiş yüzüyle karşınızda. Artık daha da güçlü bir Pro Evolution Soccer karşınızda… 2012 bir çok kişinin merakla beklediği sürümüydü ve bu meraka değmiş doğrusu. Dünya üzerindeki en çok sevilen ve takip edilen futbol oyunu olan PES kendini tamamen yenilemiş ve yine KONAMI hizmeti ile huzurlarınıza sunulmul.


Pro Evolution Soccer 2012 ile yapay zeka kısmına çok önem verilmiş. Hatta tamamen onun üzerine çalışılmış bile denebilir. Hakemler ve oyunculardaki gelişmiş özellikler eklenmiş ve oyuncu ile bir bütün olmaları sağlanmış. Artık daha gerçekçi grafiklerede sahip olan oyunumuz futbolcuların yapacağı artistik hareketlerle sizi kendine hayran bırakacak gibi. Yakın çekim imkanı getirelerek müthiş bir özellik eklenmiş. Stadyum modellemeri, hava durumu ve taraftarlar adeta sizi stadın içine alacak…


Sürüm: Demo


indir



Pro Evolution Soccer 2012 - Full indir - Download - Yükle

0 yorum:

Yorum Gönder