Searching...
10:58 0

DmC Devil May Cry Tek Parça indir

Aksiyon ve korku dolu hikayelerinden biri olan DmC Devil May Cry yepyeni hikayesi ve daha iyi grafikleri ile sizleri kendine hayran bırakacak olan sistemi ile geliyor… Peki siz DmC Devil May Cry için hazır mısınız?


Son derece fantastik bir hikayeye sahip olan DmC Devil May Cry oyunumuza göre siz iyilik ve kötülüğün çocuğu olan karakterimizi yönlendireceksiniz. Oyunumuzun hikayesine göre seneler öncesinde aralarında savaş çıkan melekler ve şeytanlar arasında ancak bir anlaşma sağlanmışken birden bire iyilik ve kötülüğün baş melekleri  aşık olurlar ve aralarında bir aşk başlar. Birbirinden güzel 2 çocukla devam eden bu aşkta kötülüğün diğer baş meleklerinden biri bu ilişkiyi kaldıramaz ve aileyi öldürmek için bir baskın yapar. Bu baskında iyilik meleği anne ölür. Bunu kaldıramayan baba ise çocuklarını alır ve çok uzak diyarlara gider. Burada herşeyden habersiz bir şekilde büyüyen kardeşlerden birisi sonunda bütün hikayeyi  öğrenir ve annesinin intikamı için geri döner… Böylece melekler ve şeytanlar arasında sağlanmış olan barış bozulur….


DmC Devil May Cry oyunumuzda kahramanımızla birlikte intikam dolu bir hikayede varolacaksınız. Son derece fantastik ve korku dolu bir hikayede varolacağınız oyunumuzda gözünüzü kırpmadan ailenizi parçalayanlara karşı savaşmanız gerekecek. Eğer bir saniye bile gözünüzü kırparsanız siz ölecek olan taraf olursunuz…


Son derece farklı ve aksiyon dolu bir deneyime ortak edecek olan DmC Devil May Cry oyunumuz sizleri bekliyor…


Lisans : Demo


 


indir



DmC Devil May Cry Tek Parça indir

0 yorum:

Yorum Gönder